Rapport från Bokmässan 2016

Tillbaka till verkligheten. Så känns det faktiskt, efter några dagar i bubblan som kallas Bokmässa. Hoi Förlag hade en större monter i år och ett fullspäckat schema med signeringar, intervjuer och poddcastinspelning. Och så mingel förstås! Den så kallade Firmafesten på fredagskvällen, då Hois monter är full av deckarförfattare med rosa plastglas i händerna. 

Med Sandra Gustafsson och Karl Almén Burman

Med Sandra Gustafsson och Karl Almén Burman

Som vanligt var det trångt och svettigt. Det börjar lite lugnt på torsdagen för att öka successivt fram till lördag eftermiddag, när det är som värst/bäst. Då gäller det att planera noga vilken väg man ska gå och ha koll på var toaköerna är kortast. Därefter lugnar det sig lite igen.

Längst signeringskö då? Ingemar Stenmarks tror jag. Den kön gick flera varv runt mässan. Fredrik Backman behövde heller inte stå ensam. Björn Hellberg sålde säkert slut på sin pall med böcker, som han brukar. Nej, jag är inte avundsjuk. Eller kanske lite ;)

En rolig överraskning var att min pocket kom ut precis innan mässan och den är jättefin! Nu finns Och sedan aldrig mer i alla format; inbunden, pocket, e-bok, ljudbok och talbok.

Jag hade självklart matchat nagellacket med boken. Det är lika viktigt som balansen mellan snygga och bekväma skor.

Jag hade självklart matchat nagellacket med boken. Det är lika viktigt som balansen mellan snygga och bekväma skor.

Jag hann med ett besök hos Ordberoende förlag för att träffa Eva Ludvigsen. Diabeteshandboken – ”Det är ju bara en spruta” har precis kommit ut. Julia och jag medverkar med varsin sida, kul att se! Detta är en jätteviktig bok, det finns ett stort behov av upplysning och information om diabetes typ 1.

Nu är det bara att ladda om inför Bokmässan 2017 :)