lektörsläsning

Lektör

Jag är utbildad genom Ann Ljungbergs Yrkesutbildning för lektörer (2016). Hör av dig om du är intresserad av lektörsläsning (se fliken Kontakt). Jag tar emot skönlitterära manus av de flesta slag, men jag brinner lite extra för spänningsgenren.

Om du beställer en lektörsläsning får du ett utförligt utlåtande där jag bland annat tar upp gestaltning, karaktärer, berättarröst, perspektiv, logiska luckor, intrig, språk och dialog. Utlåtandet avslutas med förslag på handlingsplan. Jag ger dig också kommentarer direkt i ditt manus.

Många författare skickar sina manus till en lektör för att få hjälp med vad som kan utvecklas och förbättras för att öka chansen till utgivning. Det händer att jag som lektör rättar stavfel och annat, men det är inte att betrakta som en korrekturläsning. 

Skicka ditt manus per mejl (efter överenskommelse). Det bör vara i word-format, dubbelt radavstånd och Times new roman 12 pt. Räkna med att det tar 2-4 veckor innan du får tillbaka det. Exakt tid får du vid beställning.

Pris

Priset för en lektörsläsning är:

6 000 kr för upp till 80 000 ord, därefter 750 kr per påbörjade 10 000 ord

27 kr per sida för kortare manus (under 80 000 ord)

Alla priser är exklusive moms.

 


Följ med på litteraturkryssning med Stockholmsförfattarna och Birka Cruises!

Dags för Vårskolan! Anmäl dig här så får du respons av mig.