Skriv2016

I helgen är det dags för Skriv2016. Ni kommer väl? Jag och mina kollegor på lektörsutbildningen har fått den stora äran att göra ett antal förstakapitelanalyser. Så roligt det var! Jag har fått läsa fem olika förstakapitel i flera olika genrer, alla helt olika varandra. I helgen ska jag träffa mina fem författare och diskutera utlåtandet, det ser jag verkligen fram emot!

Det kommer att hända en massa andra kul och intressanta saker på Skriv2016. Spännande föreläsningar och workshops, möten med andra författare och blivande författare, mingel och fest. Det blir en superhelg helt enkelt!

Jag var med på Författarkliniken 2014 och 2015 och det ångrar jag verkligen inte. Det var där som jag träffade människor som sedan har varit viktiga för min författar-resa och också fick en massa nya vänner. Jag är säker på att det kommer att bli precis lika bra den här gången :)

Lektör

I december är vi klara med utbildningen och jag kommer då att börja ta emot uppdrag som lektör. Jag kommer att erbjuda olika paket beroende på vad just du behöver och vill ha. Hör gärna av dig om du är intresserad av en lektörsläsning!