Nedräkning

Nu börjar nedräkningen inför Bokmässan 2016! Jag åker till Göteborg på onsdag i nästa vecka och stannar till söndag. Bilden ovan är från förra året. Hoi förlag kommer att ha sin monter på samma adress, B07:60, men i år är den ännu större. Vi kommer att ha massor av aktiviteter; signeringar, intervjuer, pocket battles mm. I år har jag ingen ny bok att komma med, men det kanske blir en liten överraskning i alla fall.

Bokmässan är verkligen en upplevelse på alla sätt. Jobbigt, trångt, svettigt, dålig luft, trötta fötter men det övervägs av den energi man får av alla möten med läsare och kollegor. Och så lite ljummet bubbel i en plastmugg på det... Jag skulle inte vilja missa det för allt i världen! Är ni i Göteborg, kom förbi och hälsa på. Det är många som säger att Hoi har den trevligaste montern :)