Crimetime Gotland 2016

Nu har jag börjat landa efter Crimetime Gotland. Bilden ovan symboliserar det hela så bra, alla medverkande författare samlade på Landshövdingens balkong. Och där står jag, mellan Jenny Rogneby och Ann Rosman :)

Det var ett fantastiskt äventyr att få vara med om. Jag fick se Visby i alla olika väder, från storm till sol. Bara känslan att stå på Donners plats och se alla kända författare och andra vandra förbi, underbart. Jag hade turen att få delta i tre seminarier på olika  teman. Det första var nog det mest spännande, på temat småstad. Magnus Utvik var moderator, Ninni Schulman och Camilla Läckberg de övriga deltagarna. Hur roligt som helst!

Jag hann med att gå på ett par andra seminarier också, bland annat detta med Arne Dahl, Christoffer Carlsson och Håkan Nesser, briljant modererat av Tove Alsterdal. Temat var Deckarkungar, finns dom? Håkan Nesser försökte införa Deckartuppar istället, oklart om han lyckades... 

Ninni Schulman och Peter Robinson passade på att ha release för sina nya böcker och det kunde man ju inte missa. Just Peter R är en av mina stora favoriter, tillsammans med Arne Dahl. Det blev deras böcker som jag tog med mig hem denna gång, signerade såklart!

Image-1.jpg

Nu är det bara att ladda om inför Bokmässan! Men innan dess har jag en helg med lektörskurs och den 3 september ska jag vara med på Bokfestivalen i Kristianstad. Mer om det senare.