Release för Det havet gömde

Den 21 mars var det dags för releasefest för Det havet gömde. Vi var på Sjö & Land i Stockholm, passande med vattnet utanför fönstren. Det var många som kom ca 80-90 personer tror jag, och jag hann som vanligt inte prata med alla. Men jag tror att det var lyckat ändå!

Tidigare på dagen hade recensionerna börjat droppa in. Jag har lagt upp några av dem här. Det har också varit en del intervjuer i bland annat Sydsvenskan och Trelleborgs Allehanda, se här. Läs gärna pressreleasen från Hoi förlag också!

Nu är det bara att ladda om. Boken är släppt, den måste marknadsföras och nå sina läsare. Samtidigt håller bok nummer tre på att snurra runt i huvudet och väntar på att få komma ut. Tur att våren är här :)

Här är några av alla härliga gäster. Nere till höger, något suddiga, Hois förlags chef Lars Rambe och min fantastiska redaktör Mats Wänblad.