Redigering, redigering, redigering

Efter en veckas (relativ) semester är det dags att ladda om. Jag har fått tillbaka manuset från lektören, med ett antal punkter att arbeta med. Under den härliga veckan i solen har jag gått och funderat på hur jag ska lösa det och jag har en plan att jobba efter.

Det svåraste just nu är att jag är så trött på hela historien... Kanske för att jag har börjat på trean och den känns mer spännande. Men det är bara att kavla upp ärmarna, jag tror att det kommer att kännas bättre när jag har fått grotta ner mig i det igen.

Det kommer att vara full fart hela våren. Förutom redigeringen har jag ett antal signeringar och andra event att vara med på. Jag ska också gå en utbildning som jag ser mycket fram emot, men mer om det senare ;) Nu får vi bara hoppas att våren verkligen är på gång, det här snöandet duger inte...