Bokomslag

Taxen valde Agatha Christie...

Taxen valde Agatha Christie...

Kulturkollos veckoutmaning handlade om bokomslag. Här är några som jag skulle vilja lyfta fram.

Jag har alltid älskat Agatha Christie och jag har sparat många av pappa böcker. Pingvinerna är ju klassiska men jag gillar också PAN-böckerna. Jag har en hel hög i bokhyllan, gulnade, lite fläckiga, men så fina!

En ganska ny bok som jag snubblade över i höstas är The Particular Appeal of Gillian Pugsley av Susan Örnbratt. Förutom att omslaget är så vansinnigt fint så är det också en fantastisk bok! En kärlekshistoria som utspelar sig i flera olika världsdelar och epoker. Inte min genre egentligen, men jag älskade den!

Sist men inte minst; omslaget till min egen bok. Det är Pica Pica som har gjort det och jag är så himla nöjd :)