Inte bara en bok

En bok är inte alltid bara en bok. Och sedan aldrig mer började sin resa som en inbunden bok och därefter även e-bok. Före jul kom en förfrågan om att ge ut den som ljudbok, vilket var jätteroligt.  Och nu i februari fick jag veta att den har blivit tillgänglig som talbok, eftersom den har blivit efterfrågad av personer med läsnedsättning. Det enda som återstår är väl pocket, framåt sommaren eller hösten kanske.

Vilket format föredrar ni? Jag har länge varit en pocketperson. Om man köper många böcker, som jag gör, så blir det ju billigare. De är också lättare att hålla i ;) Men sedan jag lärt känna en hel del författare och köpt deras böcker så har jag börjat uppskatta inbundna böcker mer, och helst signerade.

Oavsett format så är jag jätteglad att så många har köpt, lånat och, inte minst, läst min bok! Tack till alla er :)