Skrivtid

Den senaste veckan har det inte blivit mycket skrivet. Jag har varit upptagen med en massa annat nödvändigt och viktigt. Därför känner jag mig extra stressad nu, att skriva så det ryker. Min egen deadline för första utkastet är mitten av mars. Jag har kommit ungefär 75% så det är inte omöjligt, även om en resa till London kommer emellan. Nej, det är inte synd om mig, jag har det alldeles för bra.

Den sista fjärdedelen är svår att skriva. Det känns som om jag närmar mig slutet för snabbt, jag måste dra ut på det mer. Jag har en struktur att följa, nu gäller det att fylla den med innehåll. Sedan är det dags att gå tillbaka och kolla att allt hänger ihop, särskilt eftersom jag fick för mig att flytta kapitel 14 och lägga det längst fram efter prologen. Jag har också en lista med punkter som ska in på olika ställen.

Bilden ovanför är min målbild. Den är tagen på releasen för Och sedan aldrig mer. Jag tittar på den och tänker på nästa releasefest :)