Skrivkurs på Fridhems folkhögskola

IMG_0156.jpg

Förrförra veckan var jag på skrivarsafari i Skåne. Vår guide, AC Collin, lotsade oss genom skrivövningar och andra aktiviteter som t ex ljudmoln och blindbock (ni som vet, ni vet…). Vi var ett gäng på 11 kvinnor som blev inspirerade och utmanade.

Fridhem är ett fantastiskt ställe. På den stora tomten finns både gamla och nya byggnader och en härligt lummig trädgård. Vi adopterade varsitt träd (jag valde bigarråträdet), luktade på kryddörter och beundrade det gamla pianot som extraknäckte som blomkruka.

Under dagen kämpade vi med att hinna med all mat och fika. På kvällarna var det underhållning i form av stand up, improvisationsteater, quiz mm. Kul att träffa deltagare på alla de andra kurserna också. För att sammanfatta – hit kommer jag att åka fler gånger!