Topplistan på Bokus

Pockettoppen på Bokus

Pockettoppen på Bokus

Ibland kan man bara inte låta bli att kolla topplistor. Just nu ligger Och sedan aldrig mer på plats 14 på pockettoppen i kategorin deckare. Det känns oerhört stort, bland bästsäljare som Denise Rudberg, Peter Robinson och David Lagercrantz, knappt så man tror det. Det svänger snabbt så det gäller att fånga ögonblicket :)

Som debutant blir man ju extra glad för sånt här, det är en sorts bekräftelse som man behöver. Just nu är jag i slutfasen av redigeringen av Det havet gömde. Det är inte jätteroligt att redigera alltid, jag blir åtminstone väldigt trött på mitt manus efter några omgångar, så all positiv energi är välkommen.

Hur gör ni när ni väljer böcker? Påverkas ni av topplistorna eller går ni på vad andra har rekommenderat?