Books & Dreams på Oscarsteatern

Carina Nunstedt och jag på scen (bild lånad från Books & Dreams på Facebook)

Carina Nunstedt och jag på scen (bild lånad från Books & Dreams på Facebook)

Äntligen var det dags! Jag var verkligen nervös innan, men när jag kom upp på scenen (via en hemsk brant trappa) så kändes det jättebra! Alla på och bakom scen var så trevliga och välkomnande. Och alla de där hundratals i publiken, dem såg jag inte ens...

(bild lånad från Books & Dreams på Facebook)

(bild lånad från Books & Dreams på Facebook)

I pausen var det dags för signering. Jag sålde några böcker och pratade med flera läsare. Det är så roligt att träffa folk som vill läsa boken och få prata om den!

Här är de övriga författarna i "första akten", Caroline Kepnes, David Lagercrantz och Denise Rudberg. Jag fick tillfälle att prata en del med dem, jättetrevliga allihopa! Fick ett bra tips av Denise, som jag nog ska ta tillvara på ;)

Denna kväll var en fantastisk upplevelse! Jag skulle kunna sitta där på scen hur länge som helst, så roligt var det!

Kommentera gärna! Klicka på rubriken och skriv :)